FELHÍVÁS A KÖZVITÁBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE ÓBECSE KÖZSÉG AKCIÓTERVE A NŐK HELYZETÉNEK ELŐMOZDÍTÁSA ÉS A NEMEK EGYENJOGÚSÁGA ÉRDEKÉBEN A 2023-2025-ÖS IDŐSZAKRA KAPCSÁN

FELHÍVÁS A KÖZVITÁBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

ÓBECSE KÖZSÉG AKCIÓTERVE

A NŐK HELYZETÉNEK ELŐMOZDÍTÁSA ÉS A NEMEK EGYENJOGÚSÁGA ÉRDEKÉBEN

A 2023-2025-ÖS IDŐSZAKRA KAPCSÁN

 

 

Óbecse község akcióterve a nők helyzetének előmozdítása és a nemek egyenjogúsága érdekében a 2023-2025-ös időszakra elfogadása előkészítésének folymatában  (a továbbiakban: HAT), Óbecse község közvitát szervez a HAT javaslatáról az állami szervek, közszolgálatok, gazdasági alanyok, szakszervezetek, munkaadók szervezete, szakmai közvélemény, polgárok, a civil szervezetek képviselőivel valamint egyéb érdekelt résztvevővel.

 

A HAT közvitáját 2023. szeptember 1. és szeptember 15. között szervezik meg, és ez idő alatt a HAT szövege hozzáférhetővé válik betekintés és letöltés céljából Óbecse község hivatalos honlapján: (ÓBECSE KÖZSÉG AKCIÓTERVE)

 

Felkérjük a közvita résztvevőit, hogy szeptember 15-ig juttassák el javaslataikat, kezdeményezéseiket és kommentárjaikat a következő e-mail címre: jelena.brankov.cerevicki@becej.rs, vagy írott formában az Óbecse Község, Óbecse, Felszabadulás tér 2.  címre, a mellékelt űrlapon. (ŰRLAP)

 

Kiemeljük, hogy az említett időszak letelte előtt, szeptember 14-én 11 órai kezdettel megszervezzük a nyilvános gyűlést a HAT prezentációja és közbitája alkalmából Óbecse község nagytermében, amelyen minden érdekelt személy részt vehet.

 

A közvita befejezése után a HAT kidolgozásáért alakított munkacsoport elemzi majd a közvita részvevőitől beérkezett összes észrevételt, javaslatot és indítványt, jelentést készít a közvitáról, melyet megjelentet  saját honlapján, legkésőbb 15 napon belül a közvita lezárását tekitetbe véve. Ezek után a doklumentumot kézbesítik a Községi Tanácsnak további eljárás, és a Községi Képviselő-testület elé elfogadás céljából.

 

Azzal a céllal, hogy olyan HAT készüljön el, amely szolgálja az összes polgár érdekeit, bátorítjuk Önöket, hogy lépjenek velünk kapcsolatba bármilyen kérdés vagy kommentár kapcsán, a kapcsolattartó személy Jelena Brankov Čerevicki, a HAT kidolgozásáért felelős munkacsoport koordinátora, a következő e-címen: jelena.brankov.cerevicki@becej.rs, vagy a 064/89-59-057-es telefonszámon.