Call center

TEL: 0800-021-100 / SMS: 066-021-100

Call center

2011. március 23.-án a Tartományi önkormányzati titkárság képviselőinek jelenlétében megkezdődött a CALL CENTER működése. Ezt a projektumot Óbecse község a Tartományi önkormányzati titkárság támogatásával valósította meg.

A Call center egy olyan rendszer, amely sürgős eljárás útján oldja meg a polgárok problémáit, s egyúttal lehetővé teszi a közvállalatok hatékony ellenőrzését az önkormányzat illetékes szerve által.

A Call center magában foglalja az összes közvállalat és a község munkájának szinkronizációját, amivel új és funkcionális módon segíti a problémák megoldását. Ezzel a rendszerrel hatékonyabb lesz a polgárok kommunális problémáinak megoldása.

Jelen rendszer alatt értjük a polgárok kérelmeinek központosított fogadását a call centeren, sms-központon, interneten, e-mailen keresztül, melyeket a fogadás után osztályozunk és továbbítunk az illetékes szolgálatokhoz, a tőlük kapott válaszinformációkat pedig válaszlevél formájában eljuttatjuk a kérelem beterjesztőjéhez.

MILYEN PROBLÉMÁKAT JELENTHETEK?

A problémák, amelyeket a polgárok bejelenthetnek a következők: a forgalmas közterületek, a közvilágítás károsodása, a melegvíz-hálózat károsodása, a vízvezeték és csatornahálózat csöveinek repedése vagy eldugulása, a csatornaaknák tetejének hiánya, a zöld közterületeken történő parkolással kapcsolatos problémák, vad hulladékelrakók, kóbor kutyák, az ebmenhely munkája, a zöld közterületek és játszóterek karbantartása, temetők karbantartása, közlekedési szignalizáció, a határ biztosítása valamint azok a Közvállalatok munkakörébe tartozó problémák, amelyeknek alapítója vagy társalapítója Óbecse község és Óbecse Község Felügyelőségi Szolgálatai hatáskörébe tartozó problémák.