Óbecse Község Közigazgatási Hivatala Gazdasági, Beruházási, Helyi Gazdaságfejlesztési és Környezetvédelmi Osztálya ÉRTESÍTI A NYILVÁNOSSÁGOT A SZTUR GRANPLAST beterjesztette a kérelmet a veszélytelen hulladék tárolásához és kezeléséhez szükséges engedély kiadására, az óbecsei Botra lokáción

Értesítés az engedély kérvényezéséről a veszélytelen hulladék tárolásához és kezeléséhez

A hulladékkezelésről szóló törvény (Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 36/09., 88/10., 14/16. és 95/18. – más. törvény számok) 63. szakaszának 3. bekezdése és 69. szakasza alapján

 

Óbecse Község Közigazgatási Hivatala

Gazdasági, Beruházási, Helyi Gazdaságfejlesztési és Környezetvédelmi Osztálya,

Felszabadulás té 2.

 

ÉRTESÍTI A NYILVÁNOSSÁGOT

 

A SZTUR GRANPLAST, Branimir Bašić PR Bečej, Uroš Predić 4., Óbecse beterjesztette a kérelmet a veszélytelen hulladék tárolásához és kezeléséhez szükséges engedély kiadására, az óbecsei Botra lokáción, az óbecsei KK 24986-os parcelláján.

 

Az üzem működése magában foglalja az újrafeldolgozható veszélytelen hulladék (PET palackok, papír, textil) elszállítása, amelyet ideiglenesen tárolnak, majd kezelnek és előkészítenek az újrafelhasználáshoz. A műveletek, amelyeket a megjelölt helyszínen végeznek: a veszélytelen hulladék tárolása, a műanyag-hulladék újrahasznosítása/feldolgozása, szétszerelése, válogatása, összezúsása, tömörítése, bálázása, szárítása, aprítása, előkészítése, átrakása, szétválogatása vagy összekeverése.

 

A beterjesztett kérelmet megtekinthetik minden munkanapon 11 és 13 óra között Óbecse Község Közigazgatási Hivatalának 46-os irodájában a Felszabadulás tér 2. szám alatt. Véleményüket és javaslataikat elküldhetik a zivotnasredina@becej.rs e-mail címre vagy átadhatják személyesen a Szolgáltató Központban.

 

A vélemények és javaslatok átadási határideje 2020. október 29.