Értesítés a vészjelző szirénák aktiválásáról – A felsoroltakkal összhangban 2023. 05. 31-én, szerdán 12 órakor aktiváljuk a vészjelző szirénákat Óbecsén, Bácsföldváron és Péterrévén, hogy leellenőrizzük a riasztó rendszer állapotát.

Értesítés a vészjelző szirénák aktiválásáról

 

 

Tisztelt címzettek!

 

A rendkívüli helyzetekszektorának 2023. 05. 23-i 09. 21. 3  861-13-1/23. számú aktusából és A katasztrófák kockázatai csökkentéséről, valamint a rendkívüli helyzetek irányításáról szóló törvény (Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 87/2018. szám) 29. szakaszából eredő kötelezettségekkel összhangban, amelyek a nyilvános riasztási rendszer kifogástalan állapotának biztosításához szükséges adekvát intézkedések foganatosítására vonatkoznak, értesítjük Óbecse község lakosságát a következőkről:

 

A nyilvános vészjelző szirénákat a Dél-bácskai körzet területén bekapcsoljuk egy egyenletes hang sugárzásával 60 másodpercen keresztül (a VESZÉLY MEGSZŰNÉSÉT jelző hang), NEGYEDÉVENTE a rendkívüli helyzetek szektorának említett aktusával összhangban.

 

A felsoroltakkal összhangban 2023. 05. 31-én, szerdán 12 órakor aktiváljuk a vészjelző szirénákat Óbecsén, Bácsföldváron és Péterrévén, hogy leellenőrizzük a riasztó rendszer állapotát. A vészjelző szirénák 60 másodpercen keresztül egyenletes hangot sugároznak, ami a VESZÉLY MEGSZŰNÉSÉT jelzi.

 

Az értesítést azért adjuk, hogy időben értesítve legyenek a lakosok arról, hogy nem áll fenn semmiféle veszély, s nincs ok nyugtalanságra a szirénák aktiválásának idején.