A METALOPROMET DOO KULA – organak 4 Bečej, Péterrévei út szn., Óbecse beterjesztette a kérelmet a veszélytelen hulladék gyűjtési engedélyének kiadására Óbecsén a Péterrévei út szn. címe alatt

Értesítés a veszélytelen hulladék gyűjtési engedélyének kiadására vonatkozó kérelem beterjesztéséről

 

A hulladékkezelésről szóló törvény (Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 36/09., 88/10., 14/16. és 95/18. – más. törvény számok) 63. szakaszának 3. bekezdése és 69. szakasza alapján

 

Óbecse Község Közigazgatási Hivatala

 

Gazdasági, Beruházási, Helyi Gazdaságfejlesztési és

 

Környezetvédelmi Osztálya

 

Felszabadulás tér 2.

 

 

ÉRTESÍTI A NYILVÁNOSSÁGOT

 

hogy a METALOPROMET DOO KULA – organak 4 Bečej, Péterrévei út szn., Óbecse (törzsszáma: 08071705) beterjesztette a kérelmet a veszélytelen hulladék gyűjtési engedélyének kiadására Óbecsén a Péterrévei út szn. címe alatt, az Óbecsei KK 745/1-es számú kataszteri parcelláján.

 

Az üzem működése magában foglalja a veszélytelen hulladék előkészítését, amelyet ideiglenesen tárolnak, majd elszállítják további kezelésre. A művelet, amit a megjelölt helyszínen végeznek a veszélytelen hulladék tárolása: vas, réz, alumínium, ólom, bronz, sárgaréz, cink, acél és egyéb.

 

A beterjesztett kérelmet megtekinthetik minden munkanapon 11 és 13 óra között Óbecse Község Közigazgatási Hivatalának 15-ös irodájában a Felszabadulás tér 2. szám alatt. Véleményüket és javaslataikat elküldhetik a zivotnasredina@becej.rs e-mail címre vagy átadhatják személyesen a Szolgáltató Központban.

 

A vélemények és javaslatok átadási határideje 2022. augusztus 11.