É R T E S Í T É S a mindennapos helyközi közlekedés költségeinek társfinanszírozásáról a hónapos jegyek kiváltása során

Értesítjük azokat az egyetemi hallgatókat, akik Óbecse község területén bejelentett lakhellyel rendelkeznek, és valamely, a Szerb Köztársaság állami költségvetésből finanszírozott egyetemre és felsőoktatási intézménybe rendes hallgatóként iratkoztak be, hogy Óbecse község a tartományi titkárság által kiosztott eszközökből a hónapos jegyek kiváltása során társfinanszírozza a helyközi közlekedésben mindennapos utazásuk költségeit.

 

A társfinanszírozásra csak azok a hallgatók jogosultak, akiket a Szerb Köztársaság költségvetéséből támogatnak, nem kapnak hallgatói ösztöndíjat és hitelt az Oktatásügyi Minisztériumtól, a Vajdasági Autonóm Tartomány Kormányától, a helyi önkormányzatoktól és más alapoktól, szervezetektől és vállalatoktól, illetve nem önköltségen tanulnak, s minden nap utaznak a lakóhelyüktől az egyetemig vagy felsőoktatási intézményig.

 

A helyközi közlekedés MINDENNAPOS útiköltségének megtérítésére vonatkozó kérelmet Óbecse Község Közigazgatási Hivatalához kell beterjeszteni a Felszabadulás tér 2. szám alatt, a községháza földszintjén található KÖZSÉGI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT 7-es irodájának 1-es tolóablakánál, reggel 8-tól délután 14 óráig, azon az űrlapon, amelyet az említett irodában igényelhetnek.

 

A kérelmeket az átadás módjától függetlenül 2020. 09. 28-tól 2020. 10. 30-ig, 14 óráig fogadjuk.

 

A KÉRELEMHEZ MELLÉKELNI KELL:

  1. az űrlapot a hallgató nyilatkozatáról,
  2. a kiváltott hónapos jegy fénymásolatát, ami bizonyítja, hogy a hallgató minden nap utazik,
  3. a hallgató személyi igazolványának fénymásolatát vagy a leolvasott személyi igazolványt nyomtatott formátumban,
  4. a hallgató indexének fénymásolatát (a személyazonosságot igazoló oldalakat, valamint az eddig beírt szemesztereket bizonyító oldalakat) az eredeti felmutatásával együtt, amelyet a kérelem beterjesztése során visszaadnak a hallgatónak,
  5. a hallgatói szolgálat bizonylatát arról, hogy a hallgató a Szerb Köztársaság költségvetéséből támogatott rendes hallgatói jogviszonnyal rendelkezik a 2020/2021-as egyetemi tanévben.

 

 

 

ÓBECSE KÖZSÉG KÖZIGAZGATÁSI HIVATALÁNAK

ÁLTALÁNOS KÖZIGAZGATÁSI ÉS TÁRSADALMI TEVÉKENYSÉGI OSZTÁLYA

 

a mindennapos helyközi közlekedés költségeinek társfinanszírozása a hónapos jegyek kiváltása során

 


Mellékletek: