ÉRTESÍTÉS a tisztaság fenntartásáról

ÉRTESÍTÉS

 

Értesítjük Önöket, hogy a tisztaság fenntartásáról szóló községi határozat (Óbecse Község Hivatalos Lapja, 7/2009, 3/2010. sz. – egységes szerkezetbe foglalt szöveg) alapján a hó és jég eltakarításáról a járdán a lakóépületek előtt és a járda megfelelő anyaggal való leszórásáról annak csúszóssága, lefagyottsága esetén a telekkönyvi vagy telekönyvön kívüli tulajdonosok, a lakások és egyéni lakóobjektumok bérlői és használói gondoskodnak. A vállalatok, intézmények, egyéb jogi személyek és vállalkozók kötelesek eltakarítani a havat és a jeget a megközelítő utakról és a járdákról, amelyeket használnak, és beszórni őket a megfelelő anyaggal azok csúszóssága, lefagyottsága esetén, mégpedig az autóúttól egészen az objektumokig, amelyek megközelítésére ezek az utak szolgálnak.

Az ügyviteli helyiségek és objektumok használói kötelesek eltakarítani a havat és a jeget, és leszórni a járdát a megfelelő anyaggal ügyviteli helyiségeik és objektumaik előtt annak csúszóssága, lefagyottsága esetén.

            Ez okból értesítjük Önöket, hogy a kommunális felügyelőség fokozott mértékben ellenőrzi ennek a határozatnak a végrehajtását, ezért szükséges annak rendelkezéseit betartani.

 

 

Felügyelő osztály

osztályvezető M.Sc. Krunić Ljubica