a helyközi közlekedés mindennapos útiköltségének megtérítése a lakóhelytől az iskoláig történő utazáshoz szükséges hónaposjegyek kiváltása során

É R T E S Í T É S

 

Értesítjük azokat a tanulókat, akik Óbecse község területén bejelentett lakhellyel rendelkeznek, és a Szerb Köztársasági költségvetésből finanszírozott középiskolába rendes tanulóként iratkoztak be, hogy Óbecse község társfinanszírozza, megtéríti a helyközi közlekedés mindennapos útiköltségét a lakóhelytől az iskoláig történő utazáshoz szükséges hónaposjegyek kiváltása során.

A helyközi közlekedés mindennapos útiköltségének megtérítésére vonatkozó kérelmet Óbecse Község Közigazgatási Hivatalához kell beterjeszteni (a Felszabadulás tér 2. szám alatt, a községháza földszintjén található KÖZSÉGI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT 7-es irodájának 1-es tolóablakánál, 10-től 13 óráig) azon az űrlapon, amelyet az említett irodában igényelhetnek.

A kérelmeket, az átadási módjuktól függetlenül 2020. 08. 17-tól 2020. 09. 18-ig, 13 óráig fogadjuk.

 

A KÉRELEMHEZ MELLÉKELNI KELL:

  1. a kitöltött nyilatkozati űrlapot
  2. az egyik szülő/gyám személyi igazolványának fénymásolatát (leolvasott személyi igazolványt, amennyiben chippel ellátott, ha nem chippel ellátott, akkor mindkét oldalát fénymásolni kell)
  3. a tanuló személyi igazolványának fénymásolatát/ha a tanulónak van személyi igazolványa (leolvasott személyi igazolványt, amennyiben chippel ellátott, ha nem chippel ellátott, akkor mindkét oldalát fénymásolni kell)
  4. iskolai bizonylatot a 2020/2021-es tanév beiratkozásáról.

 

ÓBECSE KÖZSÉG KÖZIGAZGATÁSI HIVATALÁNAK

ÁLTALÁNOS KÖZIGAZGATÁSI ÉS TÁRSADALMI-TEVÉKENYSÉGI OSZTÁLYA

 a helyközi közlekedés mindennapos útiköltségének megtérítése

a lakóhelytől az iskoláig történő utazáshoz szükséges hónaposjegyek kiváltása során.


Mellékletek: